Start det nye år med at tilmelde dig Real Estate Øresund 9. februar 2023 – mød danske og svenske byarkitekter, økonomiske eksperter og erhvervsledere

Er du interesseret i samfundsudvikling og byplanlægning? Så start det nye år med at tilmelde dig Real Estate Øresund den 9. februar 2023 i Malmø. Mød Danmarks ambassadør i Sverige, formanden for Malmø Byråd, Københavns og Malmø stadsarkitekter, E.ON og Ørsted om grøn energi, Wihlborgs, Stena Fastigheter, Vasakronan, Granitor og Fojab om udviklingen i Skåne, ejendomsmarkedseksperter fra Catella, Croisette og Newsec Danmark om ejendomsmarkederne i København, Malmø, Lund og Helsingborg, økonomiske eksperter fra Danske Bank og Swedbank samt Bo Lundgren og Anders Jarl i en samtale om erfaringer fra tidligere økonomiske kriser.

Dag: torsdag 9. februar 2023
Tid: kl 9-17
Plads: Quality Hotel View, Hyllie, Malmö
Deltagerafgift: 3.595 DKK per person ekskl. moms. Øresundsinstituttets medlemmer deltager med to personer uden beregning og for yderligere deltagere er medlemsprisen 1.795 DKK per person ekskl. moms.

Læs hele programmet
Klik her for tilmelding

Real Estate Øresunds tema 2023: forandring og fornyelse

Samfundet befinder sig i en periode med store forandringer. Migrationskrise, pandemier, krig i Ukraine, klimakrise, stigende inflation og renter er nogle af de faktorer, der bidrager til, at Danmark og Sverige forventes at gå ind i en recession i 2023 og vende tilbage til vækst i 2024. Samtidig giver en krise også et stærkt incitament til fornyelse. Vi har derfor samlet arkitekter, byplanlæggere, ejendomsentreprenører, vurderingsfolk, konjunktureksperter og politikere for at få et bredt billede af udfordringer, forandringer og fornyelse.

Program 
Dansk-svensk samarbejde under fornyelse
Malmø og Greater Copenhagen
Skånes energibehov og danske vindkraftplaner
Fremtidig byplanlægning og København som Arkitekturhovedstad 2023
Svenske ejendomsinvesteringer i Danmark
Hvordan påvirker den økonomiske krise Malmø-Lund-regionen? Forsikringsbranchen ny klynge i vækst i Malmø
Ejendomsmarkedet i Malmø, Lund og Helsingborg
Ejendomsmarkedet i Danmark
Den økonomiske situation i Danmark
Erfaringer fra tidligere økonomiske kriser
Uddeling af Real Estate Øresund Award