Book efterårets og forårets netværksmøder i din kalender Øresundsinstituttets medlemmer indgår i et stærkt dansk-svensk netværk. Der er planlagt fire møder i det kommende år. Benyt lejligheden til at indtaste dagene i din kalender. Invitationer sendes ud løbende.

5. oktober 2023  Sveriges ambassadørs residens i København. 7. november 2023 Skånes landshövdings residens i Malmø. 8. februar 2024 Konference for byggebranchen: Real Estate Øresund i Hyllie, Malmø. 14. juni 2024  Bustur fra Malmø til Folkemødet i Allinge på Bornholm. 

Følg med Øresundsinstituttet til Folkemødet på Bornholm den 16. juni

Fredag den 16. juni arrangerer Øresundsinstituttet en endagsbustur til Folkemødet på Bornholm - Danmarks demokratifestival, der modsvarer den svenske Almedals-uge. Vores mål er, at flere svenskere skal besøge Folkemødet for at lære dansk politik og samfund bedre at kende. På Folkemødet kan du møde de vigtigste politikere, og ligesom under Almedalen-ugen afholdes der hver dag flere partiledertaler. Fredag har du mulighed for at høre statsminister Mette Frederiksen og partilederne fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Alternativet. Du vil også møde en lang række danske organisationer og folkelige bevægelser.

Invitation: Øresundsindex 2023 præsenteres torsdag d. 27. april – se, hvordan integrationen på tværs af Øresund har udviklet sig

Øresundsindex er den årlige analyse, der viser, hvordan integrationen på tværs af Øresund udvikler sig. Torsdag d. 27. april kl. 11 præsenteres årets Øreundsindex af Øresundsbro Konsortiet og Øresundsinstituttet i en fælles digital liveudsendelse.

Real Estate Øresund 2023 var tæt på besøgsrekord med 280 besøgere

Real Estate Øresund 2023 gick av stapeln fandt sted den 9. februar på Quality Hotel i Hyllie. Omkring 280 personer deltog på konferencen, der bød på et heldagsprogram med temaer som ejendomsmarkedet, byplanlæggning og den økonomiske situation.