Om Øresundsinstituttet

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter, som gennem analyser, fakta, netværksmøder, konferencer og medievirksomhed bidrager til et øget kendskab om udviklingen i regionen. Organisationen drives uden henblik på at skabe overskud og med finansiering fra mere end 100 medlemmer fra stat, regioner, kommuner, universiteter og det private erhvervsliv.

Adm. direktør: Johan Wessman

Læs mere om sekretariatet

Bestyrelsesformand: Søren Risager Hansen

Næstformand: Pia Kinhult

Læs mere om bestyrelsen

Vores kerneydelser

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter, som samler offentlighed og erhvervsliv i et unikt netværk. Vores arbejde er inddelt i fire dele:

Analyse – Hold dig opdateret om udviklingen i Øresundsregionen med hjælp af vores uafhængige analyser

Fakta – Få adgang til relevant viden gennem voers fakta- og statistikbibliotek

Netværk og konference – Deltag på vores konferencer og netværksmøder, hvor vi samler offentlige aktører, akademi og erhvervsliv

Nyheder – Få de seneste nyheder om regionen via vores uafhængige nyhedsbureau

Medlemskab

Få relevant viden om din omverden. Med uafhængige analyser, fakta og media står Øresundsinstituttet for en bred rapportering om samfundsudviklingen i regionen. vores konferencer og medlemsmøder skaber vigtige netværks- og samarbejdsmuligheder. Medvirk til at udvikle såvel den egne organisation som regionen og bliv medlem i Øresundsinstituttet!

Derfor er vi medlemmer i Øresundsinstituttet:
Bert Nordberg,
bestyrelsesformand Vestas Wind Systems:

”Som førende vindmølleproducent er tilstedeværelsen i den miljøbevidste Øresundsregion meget vigtig. Medlemskabet i Øresundsinstituttet giver os en værdifuld adgang til analyse, fakta og nyheder om udviklingen i regionen samtidig med, at vi bliver en del af et dansk-svensk netværk”.

Læs mere om fordele og vilkår