Sæt i kryds kalenderen for vores dansk-svenske netværksmøder og Real Estate Øresund 2022

Øresundsinstituttet har planlagt de første fire dansk-svenske netværksmøder i 2022 og har givet Real Estate Øresundskonferencen en ny dato, så du kan reservere dagene i din kalender. På grund af coronapandemien tilpasser vi vores planlægning, så vores større fysiske møder er koncentreret i perioden maj-oktober.

 

Real Estate Øresund konference –
5. maj i Hyllie, Malmø
Real Estate Øresund giver dig den nyeste viden om ejendomsmarkedet, byudviklingen og økonomien i Øresundsregionen.
afs
Det danske Malmø – en temaaften
– den 16. maj i Malmö Arenas konferenceafdeling

hvor vi vil sætte fokus på det danske netværk i byen – danske kulturchefer, fodboldspillere, ishockeyspillere, erhvervsledere, virksomheder m.m. I 2023 bliver Malmö Arena hjemmebane for det danske håndboldlandshold.

Busrejse til Folkemødet
– 7. juni, Bornholm 

Vi har tidligere år oplevet, at kun få svenskere besøger den danske pendant til Almedalsveckan, Folkemødet, som afholdes i Allinge på Bornholm ugen før midsommer. Det er en god mulighed for at få mere viden og kontakter i dansk politik og erhvervsliv. Derfor arrangerer vi fredag den 17. juni en “Svenskerbus”, en endagsbustur med bus til Folkemødet

afst
Årets analys av samarbejdet over Øresund
– 6. oktober 2022

Dansk-svensk netværksmøde på Sveriges ambassades residens i København med Sveriges ambassadør Charlotte Wrangberg som vært. Øresundsinstituttet præsenterer 2022s samarbejdsanalyse – State of the Region.

afst
afstafst
afstafst
afstafst
afstafst
afstafst
Grænsehindringsmøde på Residenset i Malmø
– 
26. oktober 2022

Dansk-svenskt netværksmøde på Residenset i Malmø med landshövding Anneli Hulthén som vært. Mødet afholdes i samarbejde mellem Øresundsinstituttet, Øresunddirekt og Länsstyrelsen Skåne