Tilmeld dig Real Estate Øresund 5. maj – hør otte eksperter fra Danmark og Sverige fortælle om konjunktur, ejendomsmarked og boligbyggeri


Real Estate Øresund har samlet otte eksperter for at give dig den nyeste viden om udviklingen i konjunktur, ejendomsmarkedet og boligbyggeriet.

Vi lever i de store forandringers tid. Først to år med pandemi og nu krigen i Ukraine. Voldsomme begivenheder, der bidrager til fremkomsten af en ny verdensorden og også et nyt økonomisk verdensbillede. Varemangel, kraftige prisstigninger, den højeste inflation i 30 år og stigende renter – hvem ville have forudset dette for blot tre år siden? Dengang talte vi om at en mild konjunkturafmatning var på vej.

Vi har samlet otte eksperter til at give dig et opdateret syn fra Danmark og Sverige på konjuntur, ejendomsmarkedet og boligbyggeriet: Olof Manner (Swedbank), Las Olsen (Danske Bank), Peter Winther (Colliers Danmark), Fitore Regjepaj (Croisette Real Estate Partner), Fredrik Dackheden (Catella Corporate Finance), Johan Dermar (Byggföretagen), Anders Larsson (Lyckos) og Marie Thelander Dellhag (MKB Fastigheter).


Andre indslag på Real Estate Øresund

Premiere på Øresundsindex
Real Estate Øresund åbnes med premieren på det nye Øresundsindex, der skal vise, hvordan Øresundsregionen udvikler sig. Det er et initiativ fra Øresundsbro Konsortiet og med uafhængige Øresundsinstituttet som analysepartner. Efter præsentationen af dette nye indeks har vi en samtale om udviklingen i vores grænseregion med repræsentanter fra det danske og svenske erhvervsliv.

Real Estate Øresund Award præmierer de bedste præstationer i branchen 
Malmö stad, Fastighetsägarna Syd og Centrum för Fastighetsföretagande i samarbejde med Øresundsinstituttet uddeler Real Estate Øresund Award i tre kategorier. Prisoverrækkelsen finder sted under konferencen.

Juryen:
Lotta Strömgren Jönsson, formand for Centrum för Fastighetsföretagande Susanne Rikardsson, adm. direktør Fastighetsägarna Syd
Sven Gustafsson, jurymedlem, enhedschef, Gade- og ejendomsforvaltningen Malmö stad

H22 og byernes bæredygtighedsarbejde 
Vi afslutter dagen med at se 25 dage frem til åbningen af Helsingborgs byudviklingkonference og lytte desuden de til ledende politikere fra Helsingborg og Lund, der fortæller om byernes bæredygtighedsarbejde og hvordan det synkroniseres med deres samarbejde i Greater Copenhagen, hvor der for nylig er blevet udarbejdet et grønt charter.

Klik her for at læse programmet som pdf-fil


REAL ESTATE ØRESUND

Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø
Dato: 5. maj, 2022
Tid: kl. 09.00-17.00 med efterfølgende mingle
Registrering: fra kl. 08.15
Deltagerafgift: 3.595 DKK / 4.995 SEK per person ekskl. moms.
Sidste dag for tilmelding: fredag d. 29. april

Øresundsinstituttets medlemmer deltager med to personer gratis. For yderligere deltagere er medlemsprisen 2.495 SEK respektive 1.795 DKK per person ekskl. moms.

Tilmeld dig her


Program

 

 


Ikke medlem af Øresundsinstituttet? Bliv medlem og bliv en del af vores store dansk-svenske netværk

Som medlem af det uafhængige dansk-svenske videncenter Øresundsinstituttet bliver du en del af et kvalificeret dansk-svensk netværk. Medlemskabet giver dig en gratis plads til vores årlige Real Estate Øresund-konference og mulighed for at deltage i vores andre dansk-svenske netværksmøder, som du kan læse mere om længere nede i dette nyhedsbrev. Som medlem får du også adgang til nyheder fra vores nyhedsbureau News Øresund og analyser fra Øresundsinstituttet. Medlemmerne har desuden mulighed for at bestille analyser. En ny medlemsfordel er muligheden for at leje det tv-studie, som vi har bygget i det centrale Malmø, til medlemspris.

Er du interesseret eller vil vide mere? Skriv til os på info@oresundsinstituttet.org 
Læs mere om medlemskab her


Øresundsinstituttets netværksmøder i 2022

5. maj kl. 9-17. Real Estate Øresund. Øresundsinstituttets heldagskonference for Øresundsregionens samfundsbygger. Klik her for tilmelding.

16. maj kl. 17-20. Det danske Malmø. En aften i Malmö Arena Hotels konferenceafdeling, hvor vi lader alle mødes, der bor eller arbejder i Malmø og har en dansk tilknytning – politikere, kulturledere, erhvervsledere, forskere, skoleelever, sportsfolk m.m. Aftenen arrangeres i samarbejde med Malmö Arena, Malmö stad og Handbolls-VM 2023 Sverige AB.

18. maj kl. 17-19. Øresundsinstituttets generalforsamling afholdes på Form/Design Center i Malmø. Ud over selve generalforsamlingen præsenterer Øresundsinstituttets medarbejdere de seneste rapporter for medlemmerne.

30. maj, 09-11. Medicon Valley på vej mod et nyt udviklingsspring – møde på Børsen i København. Øresundsinstituttet præsenterer en ny rapport om udviklingen i Medicon Valley. Den dansk-svenske life science-klynge Medicon Valley har udviklet sig til en succeshistorie om vækst og arbejdspladser. Der foretages nu investeringer for flere milliarder, som forventes at skabe fortsat hurtig vækst i Greater Copenhagen-regionen. Det er resultatet af mere end tre års analyser i Greater Copenhagen Life Science Analysis Initiative, som drives i samarbejde mellem Medicon Valley Alliance og Øresundsinstituttet med støtte fra Interreg, Region Sjælland og Region Skåne. Mødet afholdes på Børsen i København og med Brian Mikkelsen, adm. direktør for Dansk Erhverv, som vært sammen med Medicon Valley Alliance og Øresundsinstituttet. På mødet vil der også være talere fra bl.a. BioInnovation Institute og Pila Pharma.

13. juni kl. 12.30 – 13.10 på H22 – på den store scene i Helsingborg. Øresundinstituttets adm. direktør Johan Wessman i samtale med den danske ambassadør i Sverige – Vibeke Rovsing Lauritzen og den svenske ambassadør i Danmark – Charlotte Wrangberg.

17. juni 2022. Heldagsbustur fra Malmø til Folkemødet i Allinge på Bornholm, Danmarks pendant til den svenske Almedalsveckan. Vi tager den første færge fra Ystad til Bornholm og den sidste færge hjem. Bussen afgår kl. 06.50 fra Hyllie/Malmø og returnerer omkring kl. 00.40 om aftenen. Der er begrænset antal pladser. Klik her for tilmelding.

26. oktober 2022. Møde om grænsehindringer på Residenset i Malmø. Arrangeret i samarbejde med informationstjenesten Øresunddirekt  og Länsstyrelsen Skåne.