Øresundspanelet


Hvordan ser du situationen og udviklingen i Øresundsregionen? Deltag i Øresundsinstituttets nye uafhængige spørgepanel – Øresundspanelet.

Vi ønsker at følge udviklingen i vores dansk-svenske grænseregion og er derfor ved at oprette et bredt spørgepanel og henvender os dels til privatpersoner, som tager over Øresund for at møde venner og familie, arbejde, studere, handle eller tage del af underholdning og kultur, dels til organisationer og virksomheder, som har personale fra begge sider af Øresund eller har forretning eller andre former for aktiviteter på tværs af grænsen. Et par gange om året sender vi Øresundspanelet et spørgeskema om aktuelle emner for at måle temperaturen og få et nuanceret indblik i udviklingen. Som deltager i Øresundspanelet vil du naturligvis modtage de endelige resultater af hver undersøgelse.

Ved at sige ja til at deltage i panelet accepterer du, at vi gemmer dine kontaktoplysninger og dine svar til brug for udarbejdelse og analyse. Vi vil ikke nævne dit navn uden dit samtykke. Vi vil heller ikke dele oplysninger om dig med tredjeparter.

Klik her for at tilmelde dig til Øresundspanelet for privatpersoner

Klik her for at tilmelde dig til Øresundspanelet for organisationer og virksomheder

Tænk på: Hvis du repræsenterer en organisation eller en virksomhed og samtidig selv for eksempel er Øresundspendler, så håber vi, at du dels tilmelder dig som privatperson og dels tilmelder din virksomhed eller organisation.