Læs News Øresunds ugebrev for uge 33

 

IKEA investerer milliarder i campus i Malmø til udvikling af detailhandel – varehus skal omdannes til testbed

Der skal bygges et campus for innovation og udvikling af fremtidens detailhandel, som vil blive fuldt integreret med IKEA-varehuset i Malmø, som igen vil blive udvidet og omdannet til det, som ejeren Ingka Group beskriver som et “home experience of tomorrow varehus”, og som vil være det andet i verden. Det første åbnede i Shanghai i sidste uge. I alt forventer IKEA at investere op til 2 milliarder svenske kroner i Malmø inden 2025.


Rekordfå overnatninger på den anden side af Øresund i første halvår


65 procent flere køretøjer krydsede Øresundsbron i løbet af sommeren


Martin Spangdahl-Fafara leder svenske Croisettes danske satsning


Endnu et dansk life science-selskab søger kapital på svensk børs


Klik her for at læse det danske ugebrev uge 33

Klik her for at læse det svenske ugebrev uge 33

 

 


Klik her for et gratis abonnement på News Øresunds danske ugebrev

Klik her for et gratis abonnement på News Øresunds svenske ugebrev


News Øresund startede i 2012 som et interregprojekt mellem Øresundsinstituttet, Lunds universitet og Roskilde Universitet med finansiering fra EU og regionale aktører. Fra 2015 er News Øresund en del af Øresundsinstituttet.

Øresundsinstituttet er et uafhængigt dansk-svensk videncenter, der gennem analyser, netværksmøder og vores nyhedsbureau News Øresund bidrager til et øget kendskab om udviklingen i regionen. Virksomheden drives uden henblik på at skabe et overskud og med finansiering fra godt 100 medlemmer fra stat, regioner, kommuner, universiteter og det private erhvervsliv.