Kommende dansk-svenske netværksmøder med Øresundsinstituttet

Interessen for at knytte kontakter over Øresund og deltage i Øresundsinstituttets netværk vokser. I løbet af 2020 arrangerer vi derfor til flere netværksmøder end tidligere, med en lang række forskellige temaer og afholdelsessteder. Er du medlem af Øresundsinstituttet, eller på anden måde en de af vores netværk, vil du automatisk modtage invitationer til møderne. Er du  ikke medlem af Øresundsinstituttet kan du klikke her for at få information om hvordan du og din organisation bliver medlemmer. 

Velkommen!

13. februar, 16.00-18.00: Lancering af The Nordic Report 02 med SUSTAINORDIC
Øresundsinstituttet er partner på lanceringen af Form/Design Center og ArkDes i samarbejde med DAC lancerer rapporten ”The Nordic Report 02 – an eye-opener on sustainable consumption and production”, med debat og talere om FN’s 12. verdensmål, om bæredygtigt forbrug og produktionsformer. Det sker hos BLOXHUB, og talere vil blive offentliggjort i januar på SUSTAINORDICs hjemmeside og tilmeldingen er åben.

25. februar, 9.30 – 16.30 Øresundskonference: En öppen arbetsmarknad för svenska och danska entreprenörer.
Øresundsinstituttets adm. direktør Johan Wessman er moderator når Sveriges Byggindustrier, Dansk Byggeri, Maskinentreprenörerna og Nordisk Ministerråd afholder konference i Malmø.

27. februar: Rundbordssamtale på Sveriges ambassade i København om kultursamarbejder mellem Danmark og Sverige

2. april kl. 16.30 – 19.30 Dansk-svensk netværksmøte hos Villa Copenhagen
Øresundsinstituttet inviterer i samarbejde med Nordic Choice til netværksmøde og guidet tur rundt på Københavns nye luksushotel.

23 april: Øresundsbroen 20 år konference samt bogudgivelse på Københavns Universitet
Øresundsinstituttet i samarbejde med Københavns Universitet og Lunds universitet i anledningen af Øresundsbroens 20-årsjubilæum. På konferencen er der desuden lancering af bogen Checkpoint 2020: Mennekser, grænser og visioner i Øresundsbroens tid, som Øresundsinstituttet har lavet i samarbejde med Centrum för Öresundsstudier ved Lunds universitet.

25. maj kl 9.00 – 15.00 Greater Copenhagen Infrastructure Conference
Den dansk-svenske politiske samarbejdsorganisationen Greater Copenhagen Committee afholder sin årlige infrastrukturkonference, denne gang i Malmø.

25. maj kl 16.30-19.30Øresundsinstituttets generalforsamling og netværksmøde, der igen i år afholdes hos Form/Design Center i Malmø. Bogen Checkpoint 2020: Mennekser, grænser og visioner i Øresundsbroens tid, lavet i samarbejde med Centrum för Öresundsstudier ved Lunds universitet vil blive præsenteret.

7. oktober, 16.30: Årets analyse af samarbejdet over Øresund presenteres af Øresundsinstituttet ved det årlige møde på Sveriges Ambassade i København.

2021:

4. februar, 09.00: Real Estate Øresund, vores store heldagskonference om byudvikling og ejendomsmarkedet i Greater Copenhagen i Hyllie, Malmø.