Følg med Øresundsinstituttet til Folkemødet på Bornholm den 16. juni

Fredag den 16. juni arrangerer Øresundsinstituttet en endagsbustur til Folkemødet på Bornholm – Danmarks demokratifestival, der modsvarer den svenske Almedals-uge. Vores mål er, at flere svenskere skal besøge Folkemødet for at lære dansk politik og samfund bedre at kende.

På Folkemødet kan du møde de vigtigste politikere, hver dag er der flere partiledertaler. Fredag har du mulighed for at høre statsminister Mette Frederiksen og partilederne fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Alternativet. Du vil også møde en lang række danske organisationer og folkelige bevægelser.

Klik her for at læse Folkemødets program.

Vi starter tidligt fra Hyllie fredag den 16. juni og kører til Ystad, hvor vi tager den første færge til Bornholm. Vel ankommet til den danske solskinsø fortsætter busrejsen til det idylliske Allinge, hvor Folkemødet afholdes mellem den 15. og 17. juni, og hvor fredag er den vigtigste dag. Folkemødet er skabt efter svensk forbillede og har været afholdt i Allinge siden 2011. I får en hel dag og en del af aftenen på Folkemødet, inden bussen tager os tilbage til den sidste færgetur tilbage til Ystad.

Busrejse fra Malmø til Folkemødet i Allinge på Bornholm
Dag: Fredag den 16. juni 2023
Afgang: Foreløbig afgang fra Hyllie kl. 06.30
Hjemkomst: foreløbig tid 00.30
Inkluderer: Rejse med bus og færge, brochure med tips om de mest interessante programpunkter på Folkemødet samt en guidet tur under bus- og bådturen ved Johan Wessman, direktør for Øresundsinstituttet. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i rejsen. Der er masser af pop-up-restauranter i Allinge under Folkemødet som supplement til landsbyens eksisterende restaurantudbud, herunder to fiskrøgerier.
Pris: Medlemmer af Øresundsinstituttet, folketingsmedlemmer og journalister betaler 1.995 svenske kr. ekskl. moms pr. person. Andre betaler 2.995 svenske kr. ekskl. moms. Tilmelding er bindende, og gebyret vil blive forudfaktureret.

Klik her for at tilmelde dig

Har du nogen spørgsmål? E-mail: info@oresundsinstituttet.org