Save the date: 9. februar 2023 Real Estate Øresund

Real Estate Øresund i Malmø 9 februari 2023

Øresundsinstituttets årlige konference for ejendomsinvesteringer, infrastruktur, konjunktur og byplanlægning i Danmark og Sverige afholdes næste gang den 9. februar 2023 på Quality Hotel View i Hyllie, Malmö. Det er en heldagskonference.

Programmet for Real Estate Øresund den 9 februari 2023 er klar:
Mød Danmarks ambassadør i Sverige, Malmös borgmester, Københavns och Malmös stadsarkitekter, E.ON og Ørsted om grøn energi, Wihlborgs, Stena Fastigheter, Vasakronan, Granitor og Fojab om udviklingen i Skåne, eksperter på ejendomsmarkedet fra Catella, Croisette og Newsec Danmark om ejendomsmarkedet i København, Malmö, Lund og Helsingborg, konjunktureksperter fra Danske Bank og Swedbank samt Bo Lundgren og Anders Jarl i en samtale om erfaringer fra tidigere økonomiske kriser. 

Dag: torsdag 9. februar 2023
Tid: 
kl 9-17
Plads: 
Quality Hotel View, Hyllie, Malmö
Deltagerafgift: 
3.595 DKK per person ekskl. moms. Øresundsinstituttets medlemmer deltager med to personer uden beregning og for yderligere deltagere er medlemsprisen 1.795 DKK per person ekskl. moms.

Læs hele programmet
Klik her for tilmelding

Real Estate Øresunds tema 2023: forandring og fornyelse Samfundet befinder sig i en periode med store forandringer. Migrationskrise, pandemier, krig i Ukraine, klimakrise, stigende inflation og renter er nogle af de faktorer, der bidrager til, at Danmark og Sverige forventes at gå ind i en recession i 2023 og vende tilbage til vækst i 2024. Samtidig giver en krise også et stærkt incitament til fornyelse. Vi har derfor samlet arkitekter, byplanlæggere, ejendomsentreprenører, vurderingsfolk, konjunktureksperter og politikere for at få et bredt billede af udfordringer, forandringer og fornyelse.

Program 
Dansk-svensk samarbejde under fornyelse
Malmø og Greater Copenhagen
Skånes energibehov og danske vindkraftplaner
Fremtidig byplanlægning og København som Arkitekturhovedstad 2023
Svenske ejendomsinvesteringer i Danmark
Hvordan påvirker den økonomiske krise Malmø-Lund-regionen? Forsikringsbranchen ny klynge i vækst i Malmø
Ejendomsmarkedet i Malmø, Lund og Helsingborg
Ejendomsmarkedet i Danmark
Den økonomiske situation i Danmark
Erfaringer fra tidligere økonomiske kriser
Uddeling af Real Estate Øresund Award

Klik her for tilmelding