Nye datoer for Øresundsinstituttets dansk-svenske netværksmøder

Øresundsinstituttets dansk-svenske netværksmøder i foråret flyttes frem i tiden på grund af den pågående coronapandemi, i forlængelse af beslutninger og anbefalinger fra de danske og svenske myndigheder.

26. august: dansk-svensk debat på BLOXHUB i Køpenhavn: ”Future of work” – hvordan designer vi fremtidens arbejdsplads med hensyn til corona og klimakrise. Hybridmøde med 35 personer på plads og livesendning på YouTube.

20. oktober: Seminar “Øresundspendlerne, covid-19 og skatteregler” med Øresunddirekt og Øresundsinstituttet
Deltagelse sker via live-streaming via Facebook og YouTube – link sendes efter tilmelding. Mødet afholdes på Residenset i Malmø, men på grund af restriktionerne i forbindelse med covid-19 kan kun arrangører og talere være på plads. Klik her for tilmelding

Aflyst: 23. oktober – jubilæumskonference på Københavns Universitet i anledning af Øresundsbrons 20-årsjubilæum. Et samarbejde mellem Øresundsinstituttet, Københavns Universitet og Centrum för Øresundsstudier ved Lunds universitet. Grundet corona udskydes konferencen desværre på ubestemt tid. Læs om konferencen og jubilæumsbogen her.

3. november – dansk-svenskt netværksmøde på Sveriges ambassade i København: vi præsenterer Øresundsinstituttets ”State of the Region 2020” – analyse af samarbejdet over Øresund. 

4. februari 2021 – Real Estate Øresund i Malmø: mødestedet for regionens samfundsbyggere.