Mød Louis Kjærgaard fra Newsec Egeskov & Lindquist og Jarl Olsson fra Catella på Real Estate Øresund – ejendomsbranchens mødested i Øresundsregionen

| Real Estate Øresund | konference | 8. februar 2018 | Quality Hotel View i Malmø |

Når dansk-svenske Greater Copenhagen regionens vigtigste aktører idenfor samfundsbyggeri og ejendomsudvikling mødes på Real Estate Øresund, 8. februar 2018, er det ellevte gang Øresundsinstituttet sætter rammen for den populære konference og mødested. Årets hovedtema tager fat i det igangværende hotelboom på begge sider af Sundet.    

Program


TEMA: EJENDOMSMARKEDET

Real Estate Øresund giver dig et aktuelt billede af udviklingen på ejendomsmarkedet i Skåne og på Sjælland.

Ejendomsmarkedet i København
Louis Kjærgaard, seniorpartner, MRICS, Newsec Egeskov & Lindquist, København
Aktuel udvikling på ejendomsmarkedet i København som rankes som et af de tre stærkeste i Europa og hvor svenske investorer er store aktører med en række handler i milliardklassen.


Ejendomsmarkedet i Malmø, Lund og Helsingborg

Claes Lennartsson, associate director, Catella i Malmø
Jarl Olsson, chef ejendomsrådgivning i Malmø, Catella Aktuel udvikling på ejendomsmarkedet i tre skånske byer med kraftige forbedringer i byggekonjunkturerne.


 MODERATOR

Konferencens moderator er Cecilia Nebel som i 2016 blev kåret til årets iværksætter i Lund. Cecilia Nebel er en erfaren moderator og er kendt fra fra blandt andet Sydsvenskans talkshow Late Night Lund og Malmö Universitets Bildningsbaren.

 

 


TEMA: INVESTERINGER I HOTELLER

Keynote speaker – “Nøjes aldrig”
Petter A. Stordalen, ejer af Strawberry

Gennem Strawberry koncernen, ejer Petter Stordalen en af Nordens største og mest ekspansive hotelkoncerner, Nordic Choice Hotels. I Greater Copenhagen regionen mærkes ekspansionen gennem en række nye hotelsatsninger i København, Malmø og Helsingborg. Strawberry består af elleve forskellige virksomheder, der udover Nordic Choice Hotels også ejer et stort antal hotelejendomme, herunder Centralpostbygningen i København. Navnet Strawberry stammer fra da Stordalen i sin ungdom, hjemme i Porsgrunn i Norge, lærte at sælge jordbær af sin far som betonede at han måtte få det bedste ud af alle situationer: “Sælg de bær du har, for det er de eneste bær, du har at sælge”. Petter A. Stordalen er udover sine fremgangsrige virksomheder også blevet kendt for sit store samfundsengagement, sit engagement i miljø- og sociale spørgsmål samt for sit entreprenørskab.

 

Med fokus på hotelejendomme på 70 byer i 11 lande
Anders Nissen, adm. dir. for Pandox

Pandox blev grundagt i 1995, med en portefølje bestående af 17 små svenske hoteller. I dag er virksomheden en af Europas største aktører med hoteller i elleve lande og cirka 70 byer. Porteføljen har en god balance med hoteller i mega-destinationer såsom London, Amsterdam, Montreal og Bryssel samt storbyer med høj dynamik som Düsseldorf, Frankfurt, Stockholm og Göteborg. Pandox ejer også hoteller i stærke regionale centre såsom Malmø, Hamburg, Jönköping og Tammerfors. Strategien er at købe underpræsterende hotelejendomme og gennemføre en kompleks “turnaround-case” og derigennem opnå værditilvækst. Pandox samarbejder med godt 20 varemærker såsom Scandic, Hilton, InterContinental, Leonardo, Radisson Blu, NH og Nordic Choice. Pandox arbejder også med uafhængige varemærker som de selv har skabt. Pandox er noteret på Nasdaq Stockholm og adm. direktør har fra starten været Anders Nissen.

 

Hospitality i Skandinavien og Europa samt Hotel d’Angleterres udfordringer
Lucas Johansson, adm. direktør for Hotel d’Angleterre

Hvilke udfordringer og muligheder er der at arbejde med indenfor service i verdensklasse i København? Lucas Johansson har gjort hotelkarriere i Europa og er i dag adm. direktør for Hotel d’Angleterre, der igen er en lysende perle ved Kongens Nytorv efter at Remmen Fonden i 2010 tilbagekøbte hotellet og lod det renovere til topklasse.

 

 

Udviklingen indenfor hoteller og hotelejendomme i Danmark og Sverige
Susanne Westman, PwC Sverige
Steffen Kaj Pedersen, partner PwC Danmark

Hotelmarkedet er i rivende udvikling omkring Øresund, og der bygges ere og ere hoteller. Antallet af ejendomshandler med hoteller stiger i takt med turismen. Eksperterne fra PwC giver et aktuelt dansk-svensk øjebliksbillede.

 

Reflektion – investeringer i hoteller
Pia Jönsson Rajgård, adm. direktør for Tourism in Skåne

Som adm. direktør for Tourism in Skåne, der leder koordineringen af turismesatsningerne indenfor det dansk-svenske samarbejde Greater Copenhagen, har Pia Jönsson Rajgård et godt overblik over hotelbranchens udvikling i vores dansk-svenske region.

 


KLIK HER OG SE HELE PROGRAMMET

 


Program

MERE FRA PROGRAMMET:

 

TEMA: VISIONER OG UDVIKLING I GREATER COPENHAGEN REGIONEN

– Q&A: Skånetrafikens vision for Øresundstrafikken
– Status for udviklingen i Greater Copenhagen regionen

PRISUDDELING AF REAL ESTATE ØRESUND AWARD 

 TEMA: VI SER FREMAD
– Trelleborg satser på Kuststad 2025 projektet
– Serneke milliardsatser i det udsatte område Karslund i Landskrona
– Fremtiden for Malmø, Lund og Helsingborg

Klik her for at tilmelde dig konferencen


 Real Estate Øresund 2018

Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø

Dato: 8. februar 2018

Tid: kl. 09.00-17.00 med efterfølgende mingle

Registrering: fra kl. 08.15

Deltagerafgift: 3.895 SEK / 2.995 DKK per person ekskl. moms.

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer og derefter er prisen 1.495 SEK respektivt 1.195 DKK per person ekskl. moms.

Der kan efter ønske udarbejdes et kursusbevis / kursintyg på 7 lektionstimer for deltagelse på konferencen. Noter at du ønsker dette ved tilmeldingen. 


Er du ikke medlem af Øresundsinstituttet?

Vil du være en del af Øresundsinstituttets dansk-svenske netværk og deltage i vores netværksmøder, få gratis adgang til Real Estate Øresund, adgang til vores analyser og daglige nyheder fra vores regionale nyhedsbureau News Øresund? Så bliv medlem af Øresundsinstituttet!

Klik her for at se hvilke fordele et medlemsskab giver dig

Klik her for at kontakte Øresundsinstituttet om medlemsskab

Interessen for vores dansk-svenske region og for at blive medlem af Øresundsinstituttet vokser. Vores medlemmer repræsenterer alle dele af samfundet. Nogle eksempler: Erhvervsministeriet, Utrikesdepartementet i Sverige, Region Skåne, Region Hovedstaden, Region Sjælland, København, Malmø, Lund, Helsingborg, Helsingør, Lunds universitets Centrum för Öresundsstudier, Malmö Universitet, Ikano, Ideon Open, Wihlborgs, Castellum, Vestas, Ferring, Peab, Fastighetsägarna Syd, Öresundsbro Konsortiet, Medicon Village, Medicon Valley Alliance, Copenhagen Airport, Copenhagen Malmö Port, Ritzau, Boozt Fashion, IKEA…Foto fra Real Estate Øresund 2016-2017

Gør din organisation synlig på Real Estate Øresund 2018 – bliv partner

Lad din organisation blive en del af Øresundsinstituttets konference Real Estate Øresund for én dag, hvor du som partner kan være synlig sammen med de bedste talere og et publikum bestående af de vigtigste aktører idenfor samfundsbyggeri og ejendomsudvikling i Øresundsregionen. Som partner får du en unik mulighed for at gøre din organisation synlig umiddelbart udenfor konferencesalen, samt i konferenceavisen og ved den efterfølgende taler- og partnermiddag, som hvert år sættes højt af deltagerne.

Fordele som ved et partnerskab til Real Estate Øresund

  • Mulighed for egen roll-up og informationsmateriale ved bord i tilknytning til konferencesalen
  • En gratis deltager på konferencen
  • Egen halvsides annonce i programavisen som deles ud på konferensen
  • Deltagelse for en person i VIP-middagen med talere og øvrige partnere, som afholdes umiddelbart efter konferencen

Synlighed med logo for partnere til konferencen på flere platforme:

  • I alt digitalt annoncemateriale i forbindelse med konferencen
  • I elektroniske invitationer som sendes ud til konferencen
  • I programavisen
  • På konferencesalens skærme ved velkomsten, under debatterne og i pauserne

Klik her for at læse mere om partnerskab på Real Estate Øresund 2018

Klik her for at kontakte Øresundsinstituttet om partnerskab


ØRESUNDSINSTITUTTET er et uafhængigt dansk-svensk analyse- og videnscenter, som samler over 100 aktører fra erhvervslivet, det offentlige og vidensinstitutioner med målet at styrke kendskabet til samfundsudviklingen på begge sider af Øresund. Som medlem af Øresundsinstituttet bliver du en del af vores stærke dansk-svenske netværk – og får adgang til netværksmøder, fakta, analyser og nyheder om udviklingen i Greater Copenhagen regionen.

www.oresundsinstituttet.org