Mød Københavns overborgmester og ledende politikere fra Malmø, Lund og Helsingborg – tilmeld dig Real Estate Øresund den 6. februar 2020 i Hyllie – ejendomsbranchens mødested i Øresundsregionen

Hør fire politikeres fremtidsvisioner for de største byer i Øresundsregionen: Frank Jensen (Københavns overborgmester), Katrin Stjernfeldt Jammeh (Malmøs borgmester), Peter Danielsson (Helsingborgs borgmester) og Mats Helmfrid (Lunds borgmester)

Real Estate Øresund giver dig den seneste viden om ejendomsmarkedet, byudvikling og konjunktur i Øresundsregionen.

Hør Ingka Services adm. direktør Göran Nilsson tale om IKEA Retails fremtidige udvikling, hvor e-handel, ny teknologi, påvirkning på klimaet samt IKEA’s indtog i byerne er vigtige faktorer.

Mød Soraya Axelsson som er projektchef for Helsingborgs bymesse og udviklingsprojektet H22 hvori byen investerer en kvart milliard.

Hvordan er det at bo i en container? Hør Frederik Noltenius Busck, medgrundlægger og direktør for Copenhagen Village, fortælle om brugen af uudnyttede grunde og brugte containere til at skabe et holdbart og socialt boligkoncept for studerende.

Få de seneste konjunkturnyheder fra Danske Banks cheføkonom Las Olsen og Swedbank Research chef Olof Manner.

Følg med i diskussionen om udviklingen på ejendomsmarkederne i København og Skåne.

Lyt til fremtidstanker om byernes udvikling fra tre ledere på nye poster: 
Helena Bjarnegård (Sveriges rigsarkitekt fra januar 2019), Marcus Horning (Malmøs direktør for byplanlægning fra august 2019) og Hans Juhlin (Lunds direktør for byplanlægning fra og med februar 2020)


Om årets temaer

Når dansk-svenske Greater Copenhagens/Øresundsregionens samfundsudviklere og ejendomsaktører mødes på Real Estate Øresund, 6. februar 2020, er det trettende år Øresundsinstituttet arrangerer den populære konference og mødested. Årets fremtidstema på Real Estate Øresund knytter an til Øresundsbroens 20-års jubilæum.

Den 1. juli 2020 fejrer Øresundsbroen 20-års jubilæum, hvorfor vi har givet Øresunds ejendomskonference i 2020 Øresund et fremtidstema. Hvordan påvirkes byudviklingen af delingsøkonomien og ny teknologi med kunstig intelligens, e-handel og autonome køretøjer? Der er store udfordringer med hensyn til både klima- og byudvikling og integration. Vi står også over for en ny bølge af store infrastrukturinvesteringer. Femern Belt-tunnelen skal bygges, og nye faste forbindelser over Sundet undersøges. I Sjælland er indviet et højhastighedstog med 250 km / t mellem København og Ringsted, og Metroens Cityring blev ligeledes indviet i 2019, og der arbejdes i øjeblikket på yderligere metrolinjer og en sporvej langs Ring 3. I Skåne udvides jernbanen mellem Malmø og Lund til fire spor, og i planen er der også en udbygning til fire spor frem til Hässleholm. På lang sigt vil vestkystlinjen have dobbelt spor langs hele ruten, mens nye Pågatogslinjer åbnes. I Lund nærmer åbningen af byens nye sporvej sig desuden.


Real Estate Øresund 2020

Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø

Dato: 6. februar 2020

Tid: Kl. 09.00-17.00 med efterfølgende mingle

Registrering: Fra kl. 08.15

Deltagerafgift: 4.795 SEK / 3.495 DKK per person ekskl. moms

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer og derefter til medlemspris 2.295 SEK respektive 1.695 DKK per person ekskl. moms.

Klik her for at se programmet

Klik her for at tilmelde dig konferencen


Billeder fra tidligere Real Estate Øresund konferencer.