Mød de økonomiske eksperter fra Danske Bank og Swedbank – tilmeld dig Real Estate Øresund i Malmø den 8. februar 2024

Den økonomiske situation er i fokus på Real Estate Øresund den 8. februar 2024 – lyt til Las Olsen fra Danske Bank og Pernilla Johansson fra Swedbank

Hvordan adskiller den økonomiske udvikling sig på tværs af Øresund? Er der flere forskelle mellem landene end valutakurs, inflation og Novo Nordisk? Den svage svenske kronekurs har gjort Skåne til et lavprisparadis for danskerne, mens den danske eksport til Sverige er blevet dyrere. Hvordan udvikler arbejdsmarkedet og økonomien sig i begge lande? Hvad betyder klimakrisen, krigene og skiftet fra globalisering til geopolitik for verdensøkonomien og udviklingen i Danmark, Skåne og Sverige?

Der er flere spørgsmål om den danske og svenske økonomi end i mange år. Vi er derfor glade for, at Danske Banks cheføkonom Las Olsen og Swedbanks seniorøkonom Pernilla Johansson vil give os et opdateret billede af den økonomiske situation i Danmark, Skåne og Sverige.

Tilmeld dig her

Real Estate Øresund er bygge- og ejendomsbranchens egen konference, der giver dig den nyeste viden om ejendomsmarkedet og økonomien i Skåne, Sverige og Danmark.

Vi ser også fremad og lærer mere om den kommende Femern Bælt-tunnel og udbygningen af infrastrukturen i Sydsverige og Danmark.

Vores andet tema handler om statsligt, regionalt og kommunalt ejendomsejerskab og byggeplaner i Skåne.

I den nærmeste fremtid vil talerne på det kommende Real Estate Øresund blive præsenteret.

Tilmeld dig her

REAL ESTATE ØRESUND

Dato: 8. februar 2024
Tid: 9.00-17.00 med efterfølgende mingle 17.00 – 18.00
Registrering: fra kl. 08.15
Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø.

Deltagergebyr: 4.995 SEK / 3.595 DKK pr. person ekskl. moms.

Medlemmer af Øresundsinstituttet deltager gratis med to personer, og for yderligere deltagere er medlemsprisen 2.495 SEK og 1.795 DKK pr. person ekskl. moms.

Vel mødt!