Mød Danske Arks direktør Lene Espersen og Malmøs stadsbyggnadsdirektör Christer Larsson på Real Estate Øresund

Den 3. februar arrangerer vi Real Estate Øresund – Ejendomsbranchens årlige mødested i Greater Copenhagen

| Real Estate Øresund | konference | 3. februar 2016 | Malmö Börshus |

 

Fremtidens arkitektur som konkurrencekraft

Den globale konkurrence mellem verdens byer stiger i forhold til at tiltrække talenter, turister, virksomheder og investorer. Hvilken betydning har fremtidens arkitektur for at skabe en bymiljø, der forener bæredygtighed med god livskvalitet og som skaber en tydelig profil, der styrker byens attraktionskraft?

Lene Espersen har en unik erfaring fra sin tid som partileder blandet andet udenrigsminister og økonomiminister. I dag er hun direktør for brancheorganisationen Danske Ark.

Christer Larsson er stadsbyggnadsdirektör (direktør for byudvikling) i Malmø og har det seneste år også arbejdet for regeringen med at udarbejde et forslag til en ny statslig arkitekturpolitik.

 

Flere talere på programmet

KEYNOTE SPEAKER – SMART CITIES

Vi er glade for at kunne præsentere Jukka Pertola, adm. direktør på Siemens A/S, som hovedtaler til næste års udgave af konferencen Real Estate Øresund. Digital infrastruktur bidrager til smarte byer – teknologi og samfundsudvikling hænger sammen. Det er udgangspunktet for Siemens, når de udvikler løsninger, som blandt andet skal forbedre energiforsyning, sikkerhed og brandsikkerhed i bygninger samt mobilitet og trafikstrømme i byerne.

Ved at integrere hard- og software søger de nye løsninger, som kan gøre livet i byerne mere bæredygtigt på trods af stigende indbyggertal. Blandt andet har Siemens bidraget til at optimere mere end 6.500 bygninger verden over til LEED Platinum. I Danmark udvikler de eksempelvis et nyt signalsystem til S-tog og investerer over en milliard i forskning og udvikling af vindkraft.

DANSK OG SVENSK ØKONOMI

Er dansk økonomi på vej ind i en ny boligboble? Hvad sker der med renteudviklingen? Hvordan påvirker den nye regerings opstramningsprogram og de store infrastrukturprojekter den danske konjunktur? Niels Lynggård Hansen er underdirektør og chef for Økonomisk Afdeling ved Danmarks Nationalbank og han fortæller om udsigterne for dansk økonomi på baggrund af udviklingen for den internationale økonomi og de finansielle markeder. 
Sveriges økonomi fortsætter med at vokse, men Skåne sakker bagud. Swedbanks tf. cheføkonom Olof Manner giver et billede af den svenske konjunktur med særligt fokus på Skåne og Øresundsregionen. Sammen giver de to økonomer et unikt billede af den økonomiske situation i Øresundsregionen.

 

NIENDE UDGAVE AF KONFERENCEN 

Når Real Estate Øresund løber af stablen 3. februar 2016 er det for niende år i træk. Vi arrangerer konferencen med overbevisning om, at vi skaber det bedste mødested for netop Øresundsregionens ejendomsaktører. Vi vil løbende informere om nye talere i programmet, men tilmeld dig allerede nu.

 

|  Læs programmet her  Tilmeld dig  |

 

Sted: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Dato: 3. februar 2016

Tid: klokken 09.00-16.30 med efterfølgende mingle

Registrering: fra klokken 08.15

Deltagerafgift: 3.395 SEK / 2.750 DKK per person eksklusiv moms.

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer, og derefter er prisen 1.195 SEK og 1.050 DKK per person eksklusiv moms.

Et fuldstændigt program vil blive offentliggjort snarest muligt.