Invitation til dansk-svensk netværksmøde og Øresundsinstituttets generalforsamling i Malmø den 16. maj

Tema for debatten: Bolig for alle

Hvordan bygger vi boliger som alle grupper i en by har råd til at bo i, og hvordan mindsker vi opdelingen af beboere i byerne? Det er temaet når Øresundsinstituttet samtidig med vores årlige generalforsamling inviterer til efterfølgende dansk-svensk netværksmøde hos Rehab Kultur / CirkulationsCentralen i Malmø, med MKB Fastigheter som vært. Talere: Terje Johansson (adm. direktør MKB Fastighets AB), Unni Sollbe (adm. direktør Stena Fastigheter Malmø) Anders Berg Sørensen (transactions and business development NREP Danmark) samt Petra Sörling (adm. direktør Rosengård Fastigheter).

Rosengård Fastigheter ejes med lige store dele af kommunale MKB Fastighets AB i Malmø og de privatejede ejendomsfirmaer Balder, Heimstaden og Victoria Park. Fra og med 2. oktober 2017, tog Rosengård Fastigheter hånd om 1.660 lejligheder, Törnrosen og Örtagården, i Malmø og driver projektet Culture Casbah.

Nordic Real Estate Partners, NREP, er et privat ejendomsfirma som har indgået en samarbejdsaftale med de danske alemene bolig organisationer fsb och SAB, om at bygge omkring 1.000 boliger i den socialt udsatte bydel Tingbjerg udenfor København. Satsningen på at vende udviklingen i Tingbjerg støttes af Landsbyggefonden.

TID OG STED

DAG: Onsdag den 16. maj.

TIDER:
Øresundsinstituttets generalforsamling: kl. 17.30-18.00
Talere og debat “Bolig for alle“: kl. 18.00-19.00
Mingel og lettere forfriskninger kl. 19.00 -20.00

STED: Rehab Kultur /CirkulationsCentralen, Spånehusvägen 83, Malmø

TILMELDING: Senest torsdag 10 maj til info@oresundstinstituttet.org

Dagsorden for Øresundsinstituttets generalforsamling sendes ud separat.