Tilmeld dig til at se vores livestream 26. august med dansk-svensk debat om hvordan corona og klimakrise påvirker fremtidens kontor

Følg BLOXHUB og Øresundsinstituttets dansk-svenske debat om fremtidens kontor som arrangeres på onsdag, den 26. august, kl. 15.30 – 16.45. Debatten livestreames fra BLOXHUB i København. Det er der desuden få pladser tilbage for dem som vil være med og følge debatten på plads. Tilmeding sker snarest mulig via nedenstående link.

 

Klik her for mere information og tilmelding.

FUTURE OF WORK – HOW DO WE DESIGN THE WORKSPACE OF THE FUTURE WHILE TAKING CORONA AND THE CLIMATE-CRISIS INTO CONSIDERATION?

Dag: onsdag den 26. august 2020
Tid: kl. 15.00 – 16.45 (debatten starter 15:30)
Plats: BLOXHUB, BLOX – Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. etage, Købehavn 
Moderator:
 Trine Grönlund
Medvirkende: Carsten Beck (Copenhagen Institute for Futures Studies), Paulette Christophersen (PLH architects), Ulrika Hallengren (Wihlborgs Fastigheter), Göran Nilsson, managing director Ingka Services og Karsten Deppert (Collab Concepts/Mindpark)

Hybridmøde: 35 deltagere på plads i publikum og mulighed for at deltage digitalt via livestream på YouTube. Der er enkelte fysiske pladser tilbage samt et ubegrænset antal digitale pladser til at følge debatten digitalt via vores livestream på YouTube
Arrangører: BLOXHUB og Øresundsinstituttet

På  få månader har coronapandemien ændret måden mange af os arbejder på. Hjemmearbejde og digitale møder kan opleves både som positivt og negativt. Hvordan påvirker det udformningen af fremtidens kontor og arbejdspladser og opfylder hjemmearbejdspladsen arbejdsmiljøkravene? Hvordan ser fremtidens arbejdsplads ud, hvis vi lærer af coronapandemien og de pågående klimaændringer?

BLOXHUB og Øresundsinstituttet har i højt tempo arrangeret denne debat, og inviterer nu med kort varsel  vores netværk til at deltage. Debatten har hybridform, med et mindre, fysisk publikum på cirka 35 personer (i covid-19 tilpasset lokale) og mulighed for at følge debatten via vores livestream på YouTube.

Klik her for mere information og tilmelding. 

Vil du følge debatten på stedet i BLOXHUB, bør du tilmelde dig omgående, da antallet af pladser er begrænset til 35 og vi har kun få tilbage.

Vil du følge debatten digitalt via vores livestream på YouTube så tilmeld dig via linket herover. Der er ingen begrænsning på antallet af digitale deltagere, men vi er meget taknemmelige for at du tilmelder dig hustigst muligt.

BLOXHUB er et co-working space og nordisk hub for holdbar urbanisering, startet 2016 af Realdania, Erhvervsministeriet og Københavns Kommune

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videnscenter, som arbejder med analyser, netværk og nyhedsbureaut News Øresund

Velkommen!