Save the dates: efterårets dansk-svenske netværksmøder og Real Estate Øresund 2018

Sæt kryds i kalenderen for efterårets og vinterens dansk-svenske netværksmøder og vores konference Real Estate Øresund. Møderne er blevet meget populære, da de giver mulighed for en kombination af ny viden om et interessant emne og muligheden for at få nye kontakter, såvel i et dansk/svensk perspektiv som i krydsfeltet mellem det offentlige, erhvervslivet og universiteterne.   

På vores årlige byudviklings- og ejendomskonferencen Real Estate Øresund tilbyder vi vores medlemmer to gratis pladser. Vores dansk-svenske netværksmøder er kun for vores medlemmer og særligt inviterede. Er du interesseret i at deltage, men endnu ikke medlem – så find info længere nede på siden og kontakt os gerne!

7. SEPTEMBER 2017 – COPENHAGEN MALMÖ PORT I KØBENHAVN

Vi indleder efterårets netværksmøder med at besøge Copenhagen Malmö Ports krydstogtterminal i Nordhavn, København, den 7. september 16.30 – 19.30. Temaet er krydstogsturismen og dens betydning for Greater Copenhagen / Øresundsregionen. Copenhagen Malmö Port byder på lettere forplejning.

4. OKTOBER 2017 – SVERIGES AMBASSADE I KØBENHAVN

Sveriges ambassade i København er vært på næste netværksmøde den 4. oktober kl. 16.30 – 19.30. Temaet er Øresundsinstituttets opdaterede analyse af samarbejdet over Øresund. Nyt for i år er at vi udvider analysen over de offentlige samarbejder med et kapitel om erhvervslivets samarbejde over Øresund. Ambassaden byder på lettere forplejning.

8. FEBRUAR 2018 – REAL ESTATE ØRESUND I MALMØ

Øresundsinstituttets konference for ejendomsbranchen, Real Estate Øresund, afholdes på Quality Hotel View i Hyllie, den 8. februar 2018 kl. 09.00 – 17.00, med efterfølgende middag for partnere og talere. Årets tema bliver investeringer i hotelejendomme.

Er du ikke medlem i Øresundsinstituttet?

Klik her for at læse mere om hvad et medlemskab kan give dig

Klik her for at kontakte Øresundsinstituttet om medlemskab

Interessen for vores dansk-svenske region og for at blive medlem i Øresundsinstituttet vokser. I 2016 satte vi ny medlemsrekord med 108 medlemmer.
Vores medlemmer repræsenterer alle dele af samfundet. Nogle eksempler: Utrikesdepartementet, Erhvervsministeriet, Region Skåne, Region Hovedstaden, Region Sjælland, København, Malmö, Lund, Helsingborg, Helsingør, Lunds universitets Centrum för Öresundsstudier, Malmö högskola, Ikano, Ideon Open, Wihlborgs, Castellum, Vestas, Ferring, Peab, Fastighetsägarna Syd, Øresundsbro Konsortiet, Medicon Village, Medicon Valley Alliance, Copenhagen Airport, Copenhagen Malmö Port, Ritzau…