Real Estate Øresund fylder 10 år – deltag den 8. februar

Når Øresundsregionens samfundsbyggere og ejendomsaktører mødes på Real Estate Øresund, 8. februar 2017, er der 10-årsjubilæum for den anerkendte konference og mødested. Det fejrer vi gennem at vende blikket ekstra langt fremad med temaet “Den nye by”.

Storbytrend, boligkrise, byggeboom, holdbar byudvikling, miljøkrav, online byer, big data, cykelbyer, sporvognsbyer, deleøkonomi, robotisering og selvstyrende biler. Vi lever i en spændende tid, hvor flere stærke trender og kræfter stiller nye krav til byudviklingen. Real Estate Øresund fokuserer på hvordan den nye by kommer til at se ud, og hvordan det påvirker fremtidens ejendomsmarked.

Vi har også de ledende eksperter med, som taler om konjunkturudviklingen og den aktuelle situation på ejendomsmarkederne på begge sider af Øresund.

Planlægningen af Real Estate Øresund pågår og vi kommer løbende til at informere om programmet. På programmet er bl.a. keynote speaker – Ericssons “networked society evangelist” Erik Kruse, som skal tale om hvordan den tekniske udvikling påvirker byerne i fremtiden.

Sted: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Dato: 8. februar 2017

Tid: klokken 09.00-16.30 med efterfølgende mingling

Registrering: fra klokken 08.15

Deltagerafgift: 3.595 SEK / 2.750 DKK per person eksklusiv moms.

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer, og derefter er prisen 1.295 SEK og 1.050 DKK per person eksklusiv moms.

Tilmeld dig konferencen

Vi arrangerer konferencen med det mål at skabe den bedste mødeplads for Øresundsregionens ejendomsaktører og andre samfundsbyggere.

Øresundsinstituttet samler offentlighed og erhvervsliv i et unikt netværk, blandt andet gennem konferencer og netværksmøder. Medlemmer af Øresundsinstituttet har altid to gratis pladser på vores konferencer.

REO_2016_webb