Hjælp os med at nominere vindere i 2021 af Real Estate Øresund Award – som bliver uddelt på den digitale konference Real Estate Øresund LIVE den 16. september

Real Estate Øresund LIVE | digital konference med prisuddeling | 16. september 2021 |

Ejendomsbranchens egen pris, Real Estate Øresund Award, vækker stor interesse, når den præmierer de bedste præstationer i det forgangne år fra aktører, der gør en forskel for Øresundsregionen. På grund af coronapandemien er dette års prisuddeling flyttet til den 16. september.

Priserne uddeles i forbindelse med Øresundsinstituttets digitale konference Real Estate Øresund LIVE, som sendes den 16. september 2021 kl. 07.30 – 09.00 fra Øresundsinstituttets nye studie i Malmø.

Det er muligt for alle interessenter at nominere kandidater til Real Estate Øresund Awards tre forskellige kategorier. Senest den 30. juni 2021 ønsker vi at modtage nomineringer fra branchen. Juryen vil derefter gennemgå og vurdere kandidaterne, inden vinderne udvælges.

Der er tre kategorier at nominere til:

Årets Nytænker
En aktør, hvis innovative tankegang har været med til at ændre ejendomsbranchen og den måde, vi generelt tænker. Det kan være ved at bruge afprøvede metoder, men at de anvendes på en helt ny måde. Men det kan lige så godt være at gøre noget på en helt ny måde. At handle på tværs af grænser bidrager til at tænke nyt og finde nye løsninger på kendte problemer. Det kan også være en aktør, der spiller en ledende rolle i samarbejdet mellem branchen/virksomhederne og den akademiske verden/forskerne.
Med denne udmærkelse ønsker vi at belønne en aktør, der har modet til at gå nye veje!

Årets Ejendomsaktør
Ejendomsvirksomhed handler om langsigtet og metodisk arbejde. Den, der arbejder med ejendomme og deres forvaltning, arbejder tålmodigt og ubemærket. Meget af det værdiskabende arbejde på lang sigt udføres med små midler og udholdenhed. En ejendomsaktør, som arbejder ud fra et langsigtet bæredygtigt, økonomisk, miljømæssigt og socialt perspektiv.
Med denne pris ønsker vi at præmiere en udholdende aktør, som arbejder for langsigtet succes!

Årets Ejendomspartner
At være en fremgangsrig partner består af at rådgive og hjælpe sin klient bedst muligt i deres aktiviteter. En “partner” er sjældent den, der høster frugterne af en vellykket strategi eller en profitabel aftale, men kan ofte være den, der på forskellige måder har bidraget til det vellykkede resultat. At være partner kræver viden og kompetence, men også mod til at være uafhængig og til at stå fast, når det stormer.
Med denne pris ønsker vi at belønne en ejendomspartner, som har bidraget, eller bidrager, på en fortjenstfuld måde til sin opdraggivers fremgang og resultater!

Benyt lejligheden til at nominere dem, du mener, bør vinde
Send din nominering per e-mail så hurtigt som muligt, men senest den 30. juni 2021, til:
Lotta Strömgren Jönsson: lotta@ycap.se

Angiv: nomineret, kategori og begrundelse for, hvorfor du ønsker, at din kandidat skal modtage en af priserne.

Bakom Real Estate Øresund Award står: Centrum för Fastighetsföretagande, Fastighetsägarna Syd och Malmö Stad i ett samarbete med Øresundsinstituttet.

Jury:
Lotta Strömgren Jönsson, ordförande Centrum för Fastighetsföretagande
Susanne Rikardsson, vd Fastighetsägarna Syd
Håkan Thulin, exploateringschef/strateg, Fastighets- och gatukontoret, Malmö stad