Gør din organisation synlig ved genstarten af Real Estate Øresund – bliv partner

Lad din organisation være en del af Øresundsinstituttets konference Real Estate Øresund for en dag, hvor du som partner kan være synlig sammen med de bedste talere og et publikum af de vigtigste aktører inden for samfunds- og ejendomsudvikling. Som partner får du egen plads på udstillingsområdet, en halvsides annonce i programvisen og en plads ved den efterfølgende dansk-svenske netværksmiddag.

2022 bliver året, hvor vi genstarter samfundet og vores daglige møder på arbejdspladsen, mens underholdnings- og kulturlivet igen får mulighed for at blomstre. For fysiske konferencer, som Real Estate Øresund, er der nu også mulighed for en længe ventet genstart. Vi er derfor gået i gang med at planlægge genstarten og har datoen klar – vi ses den 5. maj i Hyllie i Malmø. De første talere er klar, og flere vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.

Real Estate Øresund – genstarten – vil naturligvis fokusere på erfaringerne fra coronapandemien i forhold til øget digitalisering, hjemmearbejde samt kontorerne, der nu igen bliver omdrejningspunktet for det sociale fællesskab på vores arbejdspladser. Men 2022 bliver også året, hvor arbejdet for et bæredygtigt samfund når et nyt niveau. Det haster, hvis vi skal nå målene til 2030. Sidste år gjorde en ny økonomisk virkelighed sig mærkbar – kraftige stigninger i energi- og brændstofpriserne og omkostningsstigninger for en lang række varer, stigende inflation og usikkerhed om den fremtidige renteudvikling. Samtidig fortsætter udviklingen i Øresundsregionen. Femern Bælt-tunnelen mellem Danmark og Tyskland er ved at blive bygget og med den også ny infrastruktur i Østdanmark. I København er anlægningen startet af Lynetteholm-halvøen, der skal huse 35.000 indbyggere og lige så mange arbejdspladser, mens der er planer om en havnetunnel, nye metrolinjer og en Øresundsmetro mellem København og Malmø. På den svenske side af Øresund, afholdes bymessen H22 snart i Helsingborg. I Lund bygges forskningsanlægget ESS, mens Brunnshög vokser som bydel, og retter vi blikket mod Malmø, vil den firesporede jernbane mellem Malmø-Lund være færdig næste år, mens Malmø planlægger nye bydele i Nyhamnen og ved Jägersro. Der er med andre ord en masse at tale om, når vi mødes på Real Estate Øresund den 5. maj 2022.

Fakta om partnerskab

Åbn partnerskabsfolder i pdf-format

Partnerskabsfordele:

En gratis plads på konferencen (udover eventuelle gratis pladser som medlem)

Egen halvsidesannonce i programavisen som deles ud på konferencen

Mulighed for egen roll-up og informationsmateriale ved bord i mingleområde i umiddelbar tilknytning til konferencelokalet

Deltagelse for en person i VIP-middagen sammen med talere og øvrige partnere, som arrangeres kl. 18 i tilknytning til konferencen

Synlighed med logo:

I alt digitalt annoncemateriale i forbindelse med konferencen – fra og med 1. april

I elektroniske invitationer som sendes ud op til konferencen  – fra og med 1. april

I programavisen

På konferencesalens skærme ved velkomst, oplæg, debatter og pauser

Priser for partnerskab:

För medlemmar i Øresundsinstituttet:
12.500 DKK / 18.000 SEK (ekskl. moms)
Externa partner:
22.000 DKK / 30.000 SEK (exkl. moms)

Vil du vide mere så kontakt:

Johan Wessman
johan.wessman@oresundsinstituttet.org
+46 702 52 32 41

Som medlem af Øresundsinstituttet bliver du en del af et voksende dansk-svensk netværk. I 2022 er fem netværksmøder/konferencer indtil videre planlagt og flere er på vej. 

Klik her for mere information om medlemskab i Øresundsinstituttet.