Real Estate Øresund: mød Jukka Pertola, adm. direktør Siemens

Jukka_Pertola_Siemens_webb_sv

KEYNOTE SPEAKER

Vi er glade for at kunne præsentere Jukka Pertola, adm. direktør på Siemens A/S, som hovedtaler til næste års udgave af konferencen Real Estate Øresund. Digital infrastruktur bidrager til smarte byer – teknologi og samfundsudvikling hænger sammen. Det er udgangspunktet for Siemens, når de udvikler løsninger, som blandt andet skal forbedre energiforsyning, sikkerhed og brandsikkerhed i bygninger samt mobilitet og trafikstrømme i byerne.

Ved at integrere hard- og software søger de nye løsninger, som kan gøre livet i byerne mere bæredygtigt på trods af stigende indbyggertal. Blandt andet har Siemens bidraget til at optimere mere end 6.500 bygninger verden over til LEED Platinum. I Danmark udvikler de eksempelvis et nyt signalsystem til S-tog og investerer over en milliard i forskning og udvikling af vindkraft.

Niende udgave af konferencen

Når Real Estate Øresund løber af stablen 3. februar 2016 er det for niende år i træk. Vi arrangerer konferencen med overbevisning om, at vi skaber det bedste mødested for netop Øresundsregionens ejendomsaktører. Vi vil løbende informere om nye talere i programmet, men reserver datoen allerede nu.

Velkommen til konferencen Real Estate Øresund!

3. februar 2016
Malmö Börshus

Tilmeld dig her |

Malmo_REO_sv_webb

Real Estate Øresund tager temperaturen på og opdaterer om de seneste hændelser på ejendomsmarkedet i Skåne og Storkøbenhavn. Siden starten i 2008 har den udviklet sig til ejendomsbranchens årlige mødested i Øresundsregionen. Varmt velkommen!

Information om konferencen

Sted: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Dato: 3. februar 2016

Tid: klokken 09.00-16.30 med efterfølgende mingle

Registrering: fra klokken 08.15

Tilmeldingsafgift: 3.395 SEK / 2.750 DKK per person eksklusiv moms.

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer, og derefter er prisen 1.195 SEK og 1.050 DKK per person eksklusiv moms.

Et fuldstændigt program vil blive offentliggjort i løbet af efteråret.

Tilmeld dig her |

 

Mediesponsor:

Sydsvenskan