Øresundsinstituttet søger en koordinator/PA

Øresundsinstituttets konference Real Estate Øresund. Foto: News Øresund

Vi søger dig som vil arbejde som koordinator/PA på Øresundsinstituttets sekretariat i Malmø. Du skal kunne lide at have en bred vifte af opgaver og at arbejde både med netværk og information samt administration.

Du vil fungere som en nøgleperson, der hjælper os med at koordinere både de interne arbejdsprocesser og vores eksterne kontakter i Danmark og Sverige. Opgaverne omfatter koordinering og styring af det praktiske informationsarbejde i forbindelse med lanceringerne af vores analyser, planlægning og gennemførelse af dansk-svenske netværksmøder, booking af møder og en del administration samt kontakt til vores regnskabskonsulent. I arbejdet indgår også oversættelsesarbejde og koordinering med eksterne oversættere. Du vil også arbejde med bookinger og administration af vores nybyggede tv-studie.

Da vi i øjeblikket har flest svensktalende kolleger, er det en fordel at beherske både dansk og svensk eller at være dansktalende. Men det, vi sætter mest pris på, er din kompetence, entusiasme og interesse i at blive en del af vores team.

Øresundsinstituttet arbejder med alt fra analyser af integrationen over Øresund og kulturelt samarbejde mellem Danmark og Sverige til konjunkturudvikling, erhvervsliv, trafik og arbejdet for et bæredygtigt samfund. Vores tilbagevendende analyser omfatter Øresundsindex, som måler udviklingen i trafikken og integrationen over Øresund, State of the Region, som viser, hvordan samarbejdet over Øresund udvikler sig, og Skånes konjunktur. Et nyt initiativ omfatter tilbagevendende analyser af bæredygtighedsarbejdet i Skåne og Øresundsregionen. Ud over analyser arbejder vi med dansk-svenske netværksmøder, vores nyhedsbureau News Øresund og formidling af viden via vores nybyggede tv-studie. Geografisk set er vores hovedfokus på Øresundsregionen, men i nogle analyser arbejder vi også i en geografi, der omfatter Nordtyskland og hele Norden.

Vi tilbyder dig:

  • At blive medarbejder i et uafhængigt dansk-svensk videnscenter, der arbejder på et non-profit grundlag og med fokus på analyse, vidensformidling og netværksdannelse.
  • Et stort personligt ansvar som koordinator og PA i et team med dygtige kolleger fra Danmark og Sverige.
  • Varierede arbejdsopgaver.
  • Gode kontakter i både Danmark og Sverige. Som en del af Øresundsinstituttets team får du adgang til vores kvalificerede netværk indenfor stater, regioner, kommuner, universiteter og erhvervsliv.
  • Adgang til at arbejde med den nyeste kommunikationsteknologi for at nå ud med Øresundsinstituttets analyse- og nyhedsarbejde. Vi benytter os af tosprogede hjemmesider og nyhedsbreve, SoMe og vores nybyggede tv-studie på kontoret i Malmø.
    ·  Mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Ansættelse
Fastansættelse på fuld tid (40 timer om ugen) med base på vores kontor tæt på Malmøs hovedbanegård. Vi anvender en prøvetid på seks måneder.

Start
Stillingen tiltrædes i efteråret 2022

Om os
Øresundsinstituttet er et uafhængigt dansk-svensk videnscenter med medarbejdere fra begge lande, som udarbejder analyser, arrangerer netværksmøder og driver nyhedsbureauet News Øresund. I vores nybyggede tv-studie udvikler vi nu nye kommunikationsformer for vores analyser, møder og nyheder. Virksomheden drives på et non-profit grundlag med finansiering fra mere end 100 medlemmer fra staterne, regioner, kommuner, universiteter og virksomheder i Danmark og Sverige.

Deadline for ansøgning
27.6.2022

Ansøgning skal sendes til Jenny Andersson, souschef og senioranalytiker:
jenny.andersson@oresundsinstituttet.org
+46 703 05 60 22