Invitation: Øresundsbro Konsortiet og Øresundsinstituttet lancerer Øresundsindex

Potentialet i Øresundsregionen er enormt. Men hvor meget…

Invitation til seminar: Det grænseregionale arbejdsmarked i fokus

Den voksende mangel på arbejdskraft i Danmark sætter ekstra fokus på det grænseregionale arbejdsmarked i Øresund. Det er temaet for dette års udgave af Øresunddirekt og Øresundsinstituttets dansk-svenske grænsehindringskonference. Mødet er arrangeret i samarbejde med Länsstyrelsen Skåne og Nordisk Ministerråds grænsehindringssekretariat.

Se live-sendt præsentation fra 12. oktober af analysen: "State of the region – Analyse af samarbejdet på tværs af Øresund”

Efter en hård periode under cornapandemien med delvist lukkede grænser og delvist lukkede samfund har Danmark og Sverige åbnet sig igen, og der er ved at opstå en ny energi i samarbejdet på tværs af Øresund.

Invitation til inspirationsmøde om udvidet rekruttering i Øresundsregionen

Nu er samfundet igen åbent efter Coronakrisen, og det betyder, at flere og flere virksomheder og organisationer leder efter nye medarbejdere. I Danmark er der allerede igen mangel på arbejdskraft i flere brancher. I Sverige er ledigheden stadig høj, og der er derfor en masse ledige kompetencer at finde på den anden side af Øresund til dig, der er arbejdsgiver i Danmark.