Wihlborgs nye adm. direktør vil sætte tempoet op

For ti år siden var Ulrika Hallengren ved at skifte branche, men så fik hun et tilbud fra Wihlborgs om at lede byggeriet af forskningsanlægget Max IV i Lund. Nu har hun overtaget som adm. direktør for det børsnoterede ejendomsselskab og vil øge tempoet for ekspansionen på begge sider af Sundet – fokus er på fleksible og egenudviklede huse.

25. april overtog Ulrika Hallengren stillingen som adm. direktør for den skånskbaserede ejendomsaktør Wihlborgs. Hun har arbejdet hele sin karriere indenfor ejendomsbranchen, men var ved at bytte bane, da tidligere adm. direktør Anders Jarl ringede for godt otte år siden.
– I 2010 var jeg faktisk ved at forlade den her branche. Jeg tænkte, at det var tid til noget andet, og havde allerede sagt ja til en stilling som divisionschef i en energikoncern. Vi havde haft det første ledergruppemøde, da Anders ringede og fortalte, at Wihlborgs og Peab havde vundet udbuddet om at blive bygherre for Max IV. Det syntes han, var et job, der ville passe mig. Har jeg først sagt, at jeg vil gøre noget, så gør jeg det, og det var min holdning længe selv i dette tilfælde, men Anders er endnu mere ihærdig, siger Ulrika Hallengren til News Øresund.

| Læs hele interviewet på News Øresund hjemmeside |