6. december: Stor dansk-svensk dag i København med Øresundssamtale med Altinget og Øresundsinstituttet samt Estate Medias konference om svenske ejendomsinvesteringer i København

6. december: Stor dansk-svensk dag i København med Øresundssamtale med Altinget og Øresundsinstituttet samt Estate Medias konference om svenske ejendomsinvesteringer i København

Øresundsinsituttet afholder i samarbejde med Altinget og Estate Media to dansk-svenske netværksmøder i København, som med fordel kan kombineres:

09.00-14.00: Estate Media arrangerer i samarbejde med Castellum og Øresundsinsitituttet konferencen “Ejendomsinvesteringer i Danmark – svenske investorers vej ind på markedet”. Øresundsinstituttets medlemmer får 500 kroner i rabat ved tilmelding.
Klik her for mere infomation og tilmelding

16.30 – 19.00 Altinget og Øresundsinstituttet afholder netværksmødet  “Samtale over grænsen” med danske og svenske politikere og erhvervsdrivende i Altingets opvarmede gård i København. Altinget byder på gløgg og pepparkakor. Det er gratis at deltage.
Klik her for mere information og tilmelding til “Samtale over grænsen”

6. december 2018: Dansk-svensk netværksmøde i samarbejde mellem Øresundsinstituttet og Altinget

Altinget og Øresundsinstituttet afholder netværksmøde under overskriften “Samtale over græsen”. På scenen hører vi Carl Johan Sonnesson (M), ordförande i regionstyrelsen Skåne og bestyrelsesmedlem i Greater Copenhagen, medlem af Riksdagen Niels Paarup-Petersen (C), Joy Mogensen, borgmester i Roskilde, Victoria  Lindtner, sekretariatschef Danske Torpare som organiserar 10 400 danskar som äger sommarhus i Sverige og Helle Ahlenius Pallesen, direktør Øresundsadvokater, tidigare vice direktør Danske Advokater

Moderator: Johan Wessman, adm. direktør Øresundsinstituttet

Altinget byder på lettere forplejning til den afsluttende netværksmingle. Mødet afholdes kl. 16.30 – 19.00. 

Klik her for mere information og tilmelding til “Samtale over grænsen”


6. DECEMBER: KONFERENCE OM SVENSKE INVESTERINGER I DANMARK I SAMARBEJDE MELLEM ESTATE MEDIA, CASTELLUM OG ØRESUNDSINSTITUTTET 

Med Øresundsinstituttets analyser af de kraftigt voksende svenske ejendomsinvesteringer i Danmark som grundlag, arrangerer vores medlem Estate Media i samarbejde med Castellum konferencen “Ejendomsinvesteringer i Danmark – svenske investorers vej ind på markedet”. Konferencen arrangeres den 6. december hos Castellum på Kay Fiskers Plads 9 i Ørestad. Oplys at du er medlem af Øresundsinstituttet så får du 500 kroner i rabat på deltagerafgiften, ved tilmelding.

Klik her for at læse mere om konferencen


Flere kommende konferencer og netværksmøder

 

7. FEBRUAR 2019 – REAL ESTATE ØRESUND KONFERENCE I MALMØ

Tolvte afholdelse af Øresundsinstituttets konference om ejendomsudvikling og samfundsbyggeri, Real Estate Øresund. Konferencen afholdes på Quality Hotel View i Hyllie, den 7. februar 2019, kl. 09.00-17.00, med afsluttende mingel for alle deltagere, og middag for partnere og talere.
Se sidste års program og deltagerliste.

 

 

 

 

9. OKTOBER 2019 – SVERIGES AMBASSADE I KØBENHAVN

Fjerde årgang af Øresundsinstituttets analyse af samarbejdet over Øresund præsenteres ved vores årlige dansk-svenske netværksmøde på Sveriges ambassade i København.
Mødet arrangeres i ambassadens residens på Sankt Annæ Plads 15 i København, kl. 16.30 – 19.30. Deltagelse er gratis. Personlige invitationer sendes ud til Øresundsinstituttets medlemmer og særligt inviterede.

 


Tidligere møder i 2018

 

6. SEPTEMBER 2018 – COPENHAGEN AIRPORT

Mød lufthavnens adm. direktør Thomas Woldbye og andre talere, som fortæller om 20 milliarders udbygningen, der skal øge antallet af årlige passagerer fra 29 til 40 millioner, og hør hvad det betyder for regionen. Efterfølgende er der oplæg og debat med Bert Nordberg, formand Vestas og TDC, Katia K. Østergaard, adm. direktør Horesta og Johan Wessman, adm. direktør Øresundsinstituttet. Lufthavnen byder på en lettere forplejning til den efterfølgende mingle, og netværksmødet finder sted fra kl. 16.30-20.00. Se deltagerliste til netværksmøde.

 

10. OKTOBER 2018 – SVERIGES AMBASSADE I KØBENHAVN

Øresundsinstituttets præsenterer sin årlige analyse af samarbejdet over Øresund, ved et netværksmøde på Sveriges ambassade i København.
Herudover er der på programet: Anne Skovbro, ny adm. direktør By & Havn samt Sara Røpke, ny sekretariatsleder Greater Copenhagen & Skåne Committee i samtale med Johan Wessman om deres nye roller og udviklingen over Øresund. Jakob Nielsen, chefredaktør Altinget og David Rasmusson, Sveriges Radios korrespondent i Danmark i samtale med Johan Wessman, om mediernes dækning af samarbejdet over Øresund og mellem Danmark og Sverige. Ambassaden byder på lettere forfriskning til den efterfølgende mingle. Netværksmødet finder sted kl. 16.30-19.30. Se deltagerlisten til netværksmødet.