Save the date: Dansk-svenske netværksmøder i efteråret 

Sæt kryds kalenderen for efterårets og vinterens datoer for Øresundsinstituttets dansk-svenske netværksmøder. Vi sender information ud efterhånden. Velkommen!

 

6. SEPTEMBER 2018  – COPENHAGEN AIRPORT

Mød lufthavnens adm. direktør Thomas Woldbye og andre talere, som fortæller om 20 milliarders udbygningen, der skal øge antallet af årlige passagerer fra 29 til 40 millioner, og hør hvad det betyder for regionen. Efterfølgende er der oplæg og debat med Bert Nordberg, formand Vestas og TDC, Katia K. Østergaard, adm. direktør Horesta og Johan Wessman, adm. direktør Øresundsinstituttet. Lufthavnen byder på en lettere forplejning til den efterfølgende mingle, og netværksmødet finder sted fra kl. 16.30-20.00. Se deltagerliste til netværksmøde.

 

10. OKTOBER 2018 – SVERIGES AMBASSADE I KØBENHAVN

Øresundsinstituttets præsenterer sin årlige analyse af samarbejdet over Øresund, ved et netværksmøde på Sveriges ambassade i København. Ambassaden byder på lettere forfriskning til den efterfølgende mingle. Netværksmødet finder sted kl. 16.30-19.30.

 

 

 

7. FEBRUAR 2019 – REAL ESTATE ØRESUND I MALMØ

Tolvte afholdelse af Øresundsinstituttets konference om ejendomsudvikling og samfundsbyggeri, Real Estate Øresund. Konferencen afholdes på Quality Hotel View i Hyllie, den 7. februar 2019, kl. 09.00-17.00, med afsluttende mingel for alle deltagere, og middag for partnere og talere.