6. februar går det løs – tilmeld dig Real Estate Øresund den 6. februar 2020 i Hyllie – ejendomsbranchens mødested i Øresundsregionen

Real Estate Øresund 2020

Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø

Dato: 6. februar 2020

Tid: Kl. 09.00-17.00 med efterfølgende mingle

Registrering: Fra kl. 08.15

Deltagerafgift: 4.795 SEK / 3.495 DKK per person ekskl. moms

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer og derefter til medlemspris 2.295 SEK respektive 1.695 DKK per person ekskl. moms.

TILMELDINGEN ONLINE ER LUKKET
Send mail til sofie.paisley@oresundsinstituttet.org for at deltage. O
plys i mailen:
Firma, navn, titel, email, faktureringsoplysninger. 

Klik for at se programmet


Mød Københavns overborgmester Frank Jensen og de ledende politikere fra Malmø, Lund og Helsingborg.

Lyt til Ingka Services adm. direktør Göran Nilsson tale om IKEA Retails fremtidige udvikling, hvor e-handel, ny teknologi, påvirkning på klimaet samt IKEA’s indtog i byerne er vigtige faktorer.

Mød Soraya Axelsson som er projektchef for Helsingborgs bymesse og udviklingsprojektet H22 hvori byen investerer en kvart milliard.

Hvordan er det at bo i en container? på Frederik Noltenius Busck, medgrundlægger og direktør for Copenhagen Village, som bruger uudnyttede grunde, brugte containere til at skabe et holdbart og socialt boligkoncept for studerende.

Få de seneste konjunkturnyheder fra Danske Banks cheføkonom Las Olsen og Swedbank Research chef Olof Manner.

Følg med i diskussion om udviklingen på ejendomsmarkederne i København og Skåne.

Lyt til fremtidstankerne fra tre ledere på nye poster: Helena Bjarnegård (Sveriges rigsarkitekt siden januar 2019), Marcus Horning (Malmøs direktør for byplanlægning siden august 2019) och Hans Juhlin (Lunds direktør for byplanlægning fra og med februar 2020)

Real Estate Øresund |  konference | 6. februar 2020 | Quality Hotel View i Hyllie, Sverige |


Real Estate Øresund 2020

Sted: Quality Hotel View, Hyllie, Malmø

Dato: 6. februar 2020

Tid: Kl. 09.00-17.00 med efterfølgende mingle

Registrering: Fra kl. 08.15

Deltagerafgift: 4.795 SEK / 3.495 DKK per person ekskl. moms

Øresundsinstituttets medlemmer deltager gratis med to personer og derefter til medlemspris 2.295 SEK respektive 1.695 DKK per person ekskl. moms.

Klik her for at tilmelde dig konferencenNår dansk-svenske Greater Copenhagens/Øresundsregionens samfundsudviklere og ejendomsaktører mødes på Real Estate Øresund, 6. februar 2020, er det trettende år Øresundsinstituttet arrangerer den populære konference og mødested. Årets fremridstema på Real Estate Øresund knytter desuden an til Øresundsbroens 20-års jubilæum.

Den 1. juli 2020 fejrer Øresundsbroen 20-års jubilæum, hvorfor vi har givet Øresunds ejendomskonference i 2020 Øresund et fremtidstema. Hvordan påvirkes byudviklingen af delingsøkonomien og ny teknologi med kunstig intelligens, e-handel og autonome køretøjer? Der er store udfordringer med hensyn til både klima- og byudvikling og integration. Vi står også over for en ny bølge af store infrastrukturinvesteringer. Femern Belt-tunnelen skal bygges, og nye faste forbindelser over Sundet undersøges. I Sjælland er indviet et højhastighedstog med 250 km / t mellem København og Ringsted, og Metroens Cityring blev ligeledes indviet i 2019, og der arbejdes i øjeblikket på yderligere metrolinjer og en sporvej langs Ring 3. I Skåne udvides jernbanen mellem Malmø og Lund til fire spor, og i planen er der også en udbygning til fire spor frem til Hässleholm. På lang sigt vil vestkystlinjen have dobbelt spor langs hele ruten, mens nye Pågatogslinjer åbnes. I Lund nærmer åbningen af byens nye sporvej sig desuden.


| TEMAER |

Real Estate Øresund 2020 har temaerne:


Ejendomsmarked og konjunktur

Fremtidens by

 

Klik her for at se konferenceprogrammet

Klik her for at tilmelde dig konferencen


Moderator

Konferencens moderator er Cecilia Nebel som i 2016 blev kåret som årets iværksætter i Lund. Cecilia Nebel er en erfaren moderator og samtaleleder og er kendt fra blandt andet Sydsvenskans talkshow Late Night Lund og Malmö Högskolas Bildningsbaren.

 


Arrangør

ØRESUNDSINSTITUTTET er et uafhængigt dansk-svensk analyse- og videnscenter, som samler over 100 aktører fra erhvervslivet, det offentlige og vidensinstitutioner med målet at styrke kendskabet til samfundsudviklingen på begge sider af Øresund. Som medlem af Øresundsinstituttet bliver du en del af vores stærke dansk-svenske netværk – og får adgang til netværksmøder, fakta, analyser og nyheder om udviklingen i Greater Copenhagen regionen.

www.oresundsinstituttet.org & www.newsoresund.org