Om Øresundsinstituttet

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter som gennem analyser, fakta, netværksmøder, konferencer og medievirksomhed bidrager til et øget kendskab om udviklingen i regionen. Organisationen drives uden henblik på at skabe overskud og med finansiering fra mere end 100 medlemmer fra stat, regioner, kommuner, universiteter, højskoler og det private erhvervsliv.

Adm. direktør: Johan Wessman

Læs mere om sekretariatet

Bestyrelsesformand: Søren Risager Hansen

Næstformand: Pia Kinhult

Læs mere om bestyrelsen

Vores kerneydelser

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter som samler offentlighed og erhvervsliv i et unikt netværk. Vores arbejde er inddelt i fire dele:

Analyse – Hold dig opdateret om udviklingen i Øresundsregionen med hjælp af vores uafhængige analyser

Fakta – Få adgang til relevant viden gennem det fakta- og statistikbibliotek som vi løbende udvikler

Netværk og konference – Deltag på vores konferencer og medlemsmøder, hvor vi samler offentlige aktører, akademi og erhvervsliv i et unikt netværk

Nyheder – Få de seneste nyheder om regionen via vores uafhængige nyhedsbureau og årlige tidsskrift News Øresund

Medlemskab

Få relevant viden om din omverden. Med uafhængige analyser, fakta og media står Øresundsinstituttet for en bred rapportering om samfundsudviklingen i regionen. vores konferencer og medlemsmøder skaber vigtige netværks- og samarbejdsmuligheder. Medvirk til at udvikle såvel den egne organisation som regionen og bliv medlem i Øresundsinstituttet!

Derfor er vi medlemmer i Øresundsinstituttet:
Bert Nordberg,
bestyrelsesformand Vestas Wind Systems:

”Som førende vindmølleproducent er tilstedeværelsen i den miljøbevidste Øresundsregion meget vigtig. Medlemskabet i Øresundsinstituttet giver os en værdifuld adgang til analyse, fakta og nyheder om udviklingen i regionen samtidig med, at vi bliver en del af et dansk-svensk netværk”.

Læs mere om fordele og vilkår