Bliv medlem

Få relevant viden om din omverden. Med uafhængige analyser, fakta og media står Øresundsinstituttet for en bred rapportering om samfundsudviklingen i regionen. vores konferencer og medlemsmøder skaber vigtige netværks- og samarbejdsmuligheder. Medvirk til at udvikle såvel den egne organisation som regionen og bliv medlem i Øresundsinstituttet!

Bert Nordberg, bestyrelsesformand Vestas Wind Systems:

”Som førende vindmølleproducent er tilstedeværelsen i den miljøbevidste Øresundsregion meget vigtig. Medlemskabet i Øresundsinstituttet giver os en værdifuld adgang til analyse, fakta og nyheder om udviklingen i regionen samtidig med, at vi bliver en del af et dansk-svensk netværk”.

Anders Jarl, styrelseordförande Wihlborgs:

“Öresundsregionen är vår arena. Det är här våra fastigheter finns och det är här vi skapar förutsättningar för näringslivet att fortsätta utvecklas. Øresundsinstituttet bidrar till utvecklingen genom att sprida kunskap och information – det är viktigt för oss som verkar här”

Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande Malmö stad

“Det gränsregionala samarbetet är viktigt för Malmös fortsatta utveckling. Genom vårt medlemskap i Øresundsinstituttet får vi nyttig kunskap och input till det fortsatta arbetet, samt möjlighet att möta andra som brinner för regionens utveckling”

Om Øresundsinstituttet

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter som gennem analyser, fakta, konferencer og medievirksomhed bidrager til et øget kendskab om udviklingen i regionen. Vi tror, at viden er en nøgle til øget integration inden for vores transnationale region. Organisationen drives uden henblik på at skabe overskud og med finansiering fra mere end 100 medlemmer fra stat, regioner, kommuner, universiteter og det private erhvervsliv.

Udfyld formularen og bliv medlem

Send dine kontaktoplysninger via formularen nedenfor, så kontakter Øresundsinstituttet dig.