Bliv medlem

Få relevant viden om din omverden. Med uafhængige analyser, fakta og media står Øresundsinstituttet for en bred rapportering om samfundsudviklingen i regionen. vores konferencer og medlemsmøder skaber vigtige netværks- og samarbejdsmuligheder. Medvirk til at udvikle såvel den egne organisation som regionen og bliv medlem i Øresundsinstituttet!

Bert Nordberg, bestyrelsesformand Vestas Wind Systems:

”Som førende vindmølleproducent er tilstedeværelsen i den miljøbevidste Øresundsregion meget vigtig. Medlemskabet i Øresundsinstituttet giver os en værdifuld adgang til analyse, fakta og nyheder om udviklingen i regionen samtidig med, at vi bliver en del af et dansk-svensk netværk”

Bente Overgaard, koncerndirektør Nykredit:

“Nykredit driver ikke virksomhed på begge sider af Øresund, men det gør vores erhvervskunder. Derfor er det vigtigt for os at følge udviklingen i regionen samt at integrationen i regionen styrkes”

Frank Jensen, overborgmester Københavns Kommune:

”Københavns Kommune er medlem af Øresundsinstituttet, fordi det skaber ny viden og fremmer dialogen på tværs af Øresund. Instituttet er en vigtig aktør i samspillet mellem offentlige og private parter i regionen, der styrkes yderligere med Greater Copenhagen-samarbejdet”

Om Øresundsinstituttet

Øresundsinstituttet er et dansk-svensk videncenter som gennem analyser, fakta, konferencer og medievirksomhed bidrager til et øget kendskab om udviklingen i regionen. Vi tror, at viden er en nøgle til øget integration inden for vores transnationale region. Organisationen drives uden henblik på at skabe overskud og med finansiering fra mere end 100 medlemmer fra stat, regioner, kommuner, universiteter, højskoler og det private erhvervsliv.

Udfyld formularen og bliv medlem

Send dine kontaktoplysninger via formularen nedenfor, så kontakter Øresundsinstituttet dig.
xx