Media

Corona i Danmark og Sverige: Dette er sket

News Øresund har opsummeret hændelserne omkring coronapandemiens fremfart og hvordan den påvirker Danmark og Sverige. Lukkede grænser, aflyste tog, en transport- og turismeindustri i krise, personale underrettet, aflyste arrangementer, lukkede skoler i Danmark, lukkede gymnasier og universiteter i Sverige og udstedte rejsebegrænsninger fra begge lande er kun et par af effekterne. De to regeringer har præsenteret adskillige hjælpepakker til redning af kriseramte virksomheder, der oplever en usikker fremtid. Sådan har Danmark og Sverige behandlet truslen fra coronavirussen i den første tid – og håndteringen har været forskellig på flere måder. Vi opdaterer løbende oversigten.

Nyhedsbureau

News Øresund er et uafhængigt dansk-svensk nyhedsbureau som er en del af Øresundsinstituttet. Nyhedsbureauet leverer nyheder til redaktioner i Danmark og Sverige, har både en dansk og en svensk hjemmeside og et redaktionelt billedarkiv. Derudover sammenfattes nyhederne hver fredag i et elektronisk ugebrev. Læs mere

Billedarkiv på Flickr

News Øresund har et stort redaktionelt billedarkiv, som må anvendes under forudsætning af at kilde nævnes. Se det her: www.flickr.com/newsoresund.