Se live-sendt præsentation fra 12. oktober af analysen: "State of the region – Analyse af samarbejdet på tværs af Øresund”

Efter en hård periode under cornapandemien med delvist lukkede grænser og delvist lukkede samfund har Danmark og Sverige åbnet sig igen, og der er ved at opstå en ny energi i samarbejdet på tværs af Øresund.

Invitation til inspirationsmøde om udvidet rekruttering i Øresundsregionen

Nu er samfundet igen åbent efter Coronakrisen, og det betyder, at flere og flere virksomheder og organisationer leder efter nye medarbejdere. I Danmark er der allerede igen mangel på arbejdskraft i flere brancher. I Sverige er ledigheden stadig høj, og der er derfor en masse ledige kompetencer at finde på den anden side af Øresund til dig, der er arbejdsgiver i Danmark.

Se live-sendt præsentation fra 11. oktober af analysen: "Muligheder ved grænsependling - erfaringer med at arbejde på tværs af Øresund blandt personer med udenlandsk baggrund"

Personer med udenlandsk baggrund har lettere ved at få en chance i Danmark. Det store og internationale arbejdsmarked i København og de danske arbejdsgiveres mere åbne holdning til at ansætte – det er to grunde til, at mange af de interviewede med udenlandsk baggrund oplever at det er lettere at få et job i Danmark. Det og meget andet viser en ny analyse, som Øresundsinstituttet har foretaget på vegne Länsstyrelsen Skåne.

Se premieren på Real Estate Øresund LIVE - rapportlancering og vinderne af Real Estate Øresund 2021

Tema: Ejendomsmarkedet i Øresundsregionen, prisuddeling af Real Estate Øresund Award og lancering af rapporten “Kontorsmarknaden i Öresund”.