Forskerinterviews om fremtidens kontorsudvikling

Mange er i gang med at revidere deres kontorer og lokaler – men den hurtige digitale udvikling vil snart medføre nye arbejdsprocesser, forudser fremtidsforsker

Forventning fra medarbejderne om mere individuelle tilpasninger. Usikkerhed og budgetbegrænsninger med hensyn til, hvilke kontortilpasninger der er nødvendige og mulige. Hurtig udvikling af nye digitale løsninger, der betyder, at der om få år vil være helt andre værktøjer til, hvordan arbejdsprocessen kan se ud. Det er tendenser, som Carsten Beck, fremtidsforsker og direktør for Copenhagen Institute for Future Studies, fremhæver lige nu. Hans råd til ejere af ejendomme er at samarbejde med alle mulige aktører, der kan bidrage til visionen der findes.

Læs hele interviewet på News Øresund

 

Forsker: flere individuelle løsninger og færre trends i fremtidens kontor

Sjælsforladte og ensartede kontorer, hvor mennesket er blevet glemt, har bidraget til, at mange har opdaget fordele ved at arbejde hjemme under coronapandemien. Det mener, Christina Bodin Danielsson, der er forsker og arkitekt med speciale i kontorer, som tror at resultatet vil være, at færre organisationer vil følge trends, når de indretter deres kontorer i fremtiden, men det vil kræve bedre kunder og mere lydhøre ejere, siger hun.

Læs hele interviewet på News Øresund